Bezorgde ‘Toffe Peren’ en hun family tree.

Dirk en Sebastian waren in 2014 beiden met hun gezin op vakantie in Spanje toen ze elkaar leerden kennen. Het klikte meteen – hoewel hun achtergrond verschillend is. Dirk is doctor in de wetenschappen en een begeesterd onderzoeker – Sebastian is handelswetenschapper en een gedreven marktstrateeg. Als ouders van drie schatten van kinderen, delen ze dezelfde vreugden en bekommernissen. Aan de rand van het zwembad ontstonden zo gesprekken over vernieuwende initiatieven en ondernemerschap. Ze ontdekten dat ze een gemeenschappelijke droom hadden. Een wereld waarin ondernemerschap en ecologie hand in hand gaan. Waar gezond eten ook door de kinderen gesmaakt wordt. Ze stelden zich de vraag hoe ze hun kinderen meer natuurlijk voedsel, rijk aan vitaminen en vezels konden aanbieden. Uit deze gesprekken groeide het ‘toffe peren ‘ initiatief:

‘Stel je nu eens voor dat er een sap bestaat waarvan het wetenschappelijk is aangetoond dat het drinken ervan equivalent is aan het eten van het fruit zelf?’

We hebben een recept in handen van hoogtechnologisch en smaakvol perensap. Wij vermoeden dat de suikeropname van dit sap beperkt is waardoor het gedronken kan worden door jong, oud en zelfs diabetici. Samen met jullie steun kan deze droom werkelijkheid worden!